Verhuizing Adelbrecht Vastgoed Beheer B.V.

Hoofdkantoor Adelbrecht naar Schiphol-Oost.

Het hoofdkantoor van Adelbrecht Vastgoed Beheer B.V. verhuist deze maand naar een nieuwe locatie op het Fokker Logistics Park. De verhuizing naar de nieuwe vestiging op Schiphol-Oost past in het streven om het bedrijf verder te professionaliseren.

Adelbrecht Vastgoed Beheer B.V. is ruim veertig jaar actief in Nederland en heeft een groot  aantal  woningen en bedrijfsmatig onroerend goed in beheer. De organisatie streeft er voortdurend naar om de service aan klanten en opdrachtnemers te verbeteren.
Op termijn wil Adelbrecht uitgroeien tot een van de toonaangevende vastgoedbeheerders van Nederland.

Mede met het oog daarop verplaatst Adelbrecht de hoofdvestiging met ingang van 21 maart naar een nieuwe locatie. Ons adres wordt dan:

 

Fokker Logistics Park Gebouw 2

Fokkerweg 300

1438 AN Oude Meer

Postbus 75135

1117 ZR Schiphol

Telefoon: 020 796 91 11

Mail: adelbrecht@adelbrecht.nl

 

Het vertrouwde kantoor aan de Maassluisstraat 572A in Amsterdam wordt daarmee een nevenvestiging.

Ook vanuit de nieuwe locatie richt Adelbrecht zich op professioneel beheer of vastgoedmanagement van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed in Nederland. Daarbij is het streven de orderportefeuille verder uit te breiden. Daarnaast voert Adelbrecht zorgvuldig administratief en technisch beheer over uw vastgoedportefeuilles.

Adelbrecht adviseert eveneens bij aan- en verkopen van beleggingsobjecten en taxeert deze met een eigen makelaardij. Verder verzorgt Adelbrecht bouwbegeleiding en adviseert over uw onderhoud voor de middellange termijn, waarbij alle onderhoudsaspecten van het onroerend goed worden meegenomen.