16 photos available

For rent: Voorstraat 26F, 1949 BH Wijk aan Zee

Type of residence Apartment, upstairs apartment
Plot size 26 m²
Liveable area 26 m²
€635 /mo
New for rent

General

Leuke gestoffeerde en gemeubileerde studio in het centrum van Wijk aan Zee. Het pand is gelegen aan een rustige weg, nabij strand- en duingebied. De studio is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een eigen kitchenette (v.v. electrische kookplaat, inbouwkoelkast, pannen, borden, bestek etc.) en een eigen badkamer (v.v. douche, toilet en wastafel. Voorts is de studio voorzien van central... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment
Construction period 1910
Status Available
Offered since 09 July 2018

Features

Offer
Reference number 05207
Price €635 per month (incl. service costs, incl. gas, incl. water, incl. electricity, indexed)
Deposit €1,200
Service costs €85
Status New for rent
Acceptance By consultation
Obtainable from 10 July 2018
Offered since 09 July 2018
Last updated 09 July 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1910
Surfaces and content
Plot size 26 m²
Effective area 26 m²
Content 60 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 1
Boiler
Combiboiler Yes

Definition

Leuke gestoffeerde en gemeubileerde studio in het centrum van Wijk aan Zee. Het pand is gelegen aan een rustige weg, nabij strand- en duingebied. De studio is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een eigen kitchenette (v.v. electrische kookplaat, inbouwkoelkast, pannen, borden, bestek etc.) en een eigen badkamer (v.v. douche, toilet en wastafel. Voorts is de studio voorzien van centrale verwarming en isolerende beglazing en beschikt deze over een eigen balkon.

Bij de woning is een fietsenberging aanwezig, welke bestemd is voor gezamenlijk gebruik. Iedere huurder mag hier maximaal 1 fiets plaaten (geen andere goederen). In deze ruimte is tevens een wasmachnie en een droger aanwezig waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

De maandelijks verschuldigde huurprijs bedraagt E 635,00 per maand; dit bedrag is inclusief de kosten voor het gebruik van gas, water, electra, kabel televisie en het schoonmaken van de algemene ruimten.

Indien u een huurovereenkomst met ons aan gaat, dan is deze voor onbepaalde tijd met een minimale huurtermijn van 6 maanden.

Recently viewed