Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Photo - For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt.
28 photos available

For sale: Op stand wonen in de Rivierenbuurt.

Address: Rooseveltlaan 143-1, 1079 AK Amsterdam
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 97 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale
€690,000
New for sale

General

In de mooie Rivierenbuurt in Amsterdam bieden wij aan een prachtig gelegen appartement op de 1e verdieping (beletage) en deel uitmakende van de Vve Rooseveltlaan/Maasstraat/Uiterwaardenstraat. Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren. In de nabijheid zijn gelegen de Rai, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen (ring A10). Er is sprake van een mooi vrij uitzicht met veel licht in... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Construction period 1934
Status New for sale
Offered since 25 November 2021

Features

Offer
Reference number 05366
Asking price €690,000
Service costs €140.73
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 25 November 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1934
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Effective area 97 m²
Content 267 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate G
Energy index 3.2
Boiler
Type of boiler Nefit Ecomline HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Sink
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Amsterdam V 10795 Amsterdam V 10795
Range Condominium
Ownership Ground lease
Charges Progressing, €1,320 per year (variable)

Description

In de mooie Rivierenbuurt in Amsterdam bieden wij aan een prachtig gelegen appartement op de 1e verdieping (beletage) en deel uitmakende van de Vve Rooseveltlaan/Maasstraat/Uiterwaardenstraat. Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren. In de nabijheid zijn gelegen de Rai, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen (ring A10). Er is sprake van een mooi vrij uitzicht met veel licht in de woning en deze kan geheel naar eigen wens gerenoveerd te worden. De woning (monument) wordt te koop aangeboden zonder de zolderberging. Er is sprake van erfpacht en eigenaar heeft tijdig geopteerd voor de mogelijkheid tot afkoop onder gunstige voorwaarden.

BEZICHTIGINGEN/OPEN HUIS TIJDENS CORONA: bij bezichtigingen ontvangen we maximaal 2 personen plus uw makelaar en hanteren wij de regels omtrent Corona die op dat moment gelden, waaronder afstand houden 1,5m, dragen mondkapje, geen handen schudden en u heeft vanzelfsprekend geen coronaklachten. Daarnaast plannen wij een vaste datum en tijdsblok van 20 minuten voor de bezichtiging. Wilt u bezichtigen stuurt u dan uw gegevens, waaronder naam, adres, woonplaats, telefoonnummer naar makelaardij @ adelbrecht . nl.

Ground floor

Na binnenkomst is gelegen aan de voorzijde slaapkamer 1. Tevens aan de voorzijde en doorlopend naar de achterzijde is de woonkamer en suite gelegen. De woonkamer aan de voor- en achterzijde is afsluitbaar door middel van 2 (openslaande) deuren. Aan de hal zijn slaapkamer 2, de verouderde keuken en badkamer (bad en wastafel) en separaat toilet gelegen. Tevens is er een aparte kast aanwezig. De woning wordt verwarmd met een HR CV ketel. Deze is geplaatst in de keuken. De woning heeft aan de achterzijde 2 separate balkons (zuidwest) en gelegen aan de achterkamer, keuken en slaapkamer 2. Hoewel er een (kleine) zolderberging conform de splitsingsakte deel uitmaakt van de woning, wordt deze expliciet niet verkocht. Dit zal met een erfdienstbaarheid worden geregeld.

Balcony

De woning heeft 2 balkons gelegen aan de achterzijde van de woning aan enerzijds de woonkamer en anderzijds de slaapkamer en keuken. De balkons zijn gelegen op het zuidwesten.

Floor plans

Close

Recently viewed