Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Photo - For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam.
25 photos available

For sale: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam.

Address: Rooseveltlaan 189-2, 1079 AN Amsterdam
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 94 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale
€650,000
New for sale

General

In de mooie Rivierenbuurt bieden wij aan een prachtig gelegen appartement op de 2e verdieping en deel uitmakende van de Vve Rooseveltlaan/Maasstraat/Uiterwaardenstraat. In de nabijheid zijn gelegen de Rai, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen (ring A10). Door ligging op de hoek Rooseveltlaan en Maasstraat is er sprake van een mooi vrij uitzicht met veel licht in de woning. Op de zolderverd... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Construction period 1934
Status New for sale
Offered since 15 February 2021
Offered since 15 February 2021

Features

Offer
Reference number 05327
Asking price €650,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 15 February 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1934
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Effective area 94 m²
Content 364 m³
Surface area external storage rooms 14 m²
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Number of toilettes 1
Outdoors
Location Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Remeha Tzerra
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Amsterdam S 10795 Amsterdam S 10795
Ownership Ground lease
Charges Progressing, €1,154.26 per year (variable)

Description

In de mooie Rivierenbuurt bieden wij aan een prachtig gelegen appartement op de 2e verdieping en deel uitmakende van de Vve Rooseveltlaan/Maasstraat/Uiterwaardenstraat. In de nabijheid zijn gelegen de Rai, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen (ring A10). Door ligging op de hoek Rooseveltlaan en Maasstraat is er sprake van een mooi vrij uitzicht met veel licht in de woning. Op de zolderverdieping zijn in tegenstelling tot het vermelde op de meetstaat en plattegrond, maar liefst 3 bergingen beschikbaar, sommige voorzien van water en elektra. Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren.

OPEN HUIS op vrijdag 19 februari 2021 10:00 - 12:00.

BEZICHTIGINGEN/OPEN HUIS TIJDENS CORONA: bij bezichtigingen ontvangen we maximaal 2 personen plus uw makelaar en hanteren wij de regels omtrent Corona, waaronder afstand houden 1,5m, dragen mondkapje, geen handen schudden en u heeft geen coronaklachten. Daarnaast plannen wij een vaste datum en tijdsblok van 20 minuten voor de bezichtiging. Wilt u bezichtigen stuurt u dan uw gegevens, waaronder naam, adres, woonplaats, telefoonnummer naar makelaardij@adelbrecht.nl.

Ground floor

Na binnenkomst in de hal/entree zijn hieraan gelegen 2 slaapkamers (1 kleinere en 1 master), een grote woon/zitkamer, de keuken, een douche en separaat gelegen toilet. De woning is voorzien van diverse vaste kasten. Aan de zitkamer is gelegen een balkon (voorzijde woning) van 5 m2.

Other floors

Op de zolderverdieping zijn 2 ruime bergingen en 1 kleinere berging gelegen. Bij de plattegronden is er één ingetekend. Er zijn watertappunten en elektra aanwezig. Boven de bergingen is een grote loze ruimte aanwezig. Eigendom van deze loze ruimte ligt bij de Vereniging van Eigenaren, maar is tegen nader te bepalen vergoeding bij de berging te voegen en te gebruiken.

Balcony

Het balkon (NW) van ca. 5m2, ligt aan de voorzijde aan de zitkamer van de woning met vrij uitzicht op Maasstraat en Rooseveltlaan.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed