Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen! Foto - Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen!
23 foto's beschikbaar

Te koop: Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen!

Adres: Gloriantstraat 16-1, 1055 CV Amsterdam
Type object Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte 56 m²
Aanvaarding In overleg
€ 375.000,- k.k.

Algemeen

Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen!

Hierbij bieden wij dit nog geheel naar eigen inzicht te renoveren 3-kamer appartement aan, centraal gelegen binnen het Stadsdeel Bos en Lommer. De woning is gelegen nabij diverse winkels, restaurants en goede voorzieningen openbaar vervoer. Daarnaast zijn er goede uitvalswegen, zoals de ringweg A10. Dit appartement heeft een balkon aan zo... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 1940
Aangeboden sinds Donderdag 9 februari 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05381
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Servicekosten € 140,62
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 9 februari 2023
Laatste wijziging Donderdag 23 maart 2023
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1940
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 56 m²
Inhoud 148 m³
Balkonoppervlakte 7,96 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Energieverbruik
Energielabel F
Uitrusting
Warm water Geiser
Verwarmingssysteem Moederhaard
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Heeft een balkon Ja
Heeft schuur/berging Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Sloten Noord-Holland C 10497 Sloten Noord-Holland C 10497
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Erfpacht zonder opstalvergoeding
Lasten Voortdurend,

Beschrijving

Geheel naar eigen smaak aan te passen en in te delen!

Hierbij bieden wij dit nog geheel naar eigen inzicht te renoveren 3-kamer appartement aan, centraal gelegen binnen het Stadsdeel Bos en Lommer. De woning is gelegen nabij diverse winkels, restaurants en goede voorzieningen openbaar vervoer. Daarnaast zijn er goede uitvalswegen, zoals de ringweg A10. Dit appartement heeft een balkon aan zowel de voor- als achtergevel, dus genieten van de zon én de schaduw wanneer het u uitkomt.

Aansluitend aan de woonkamer is het mogelijk om de zijkamer ook als slaapkamer te gebruiken, waardoor er in totaal 3 slaapkamers mogelijk zijn. Op de begane gronde is een ruime berging aanwezig.

De woning maakt deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (Vve Gloriantstraat 15-16). De erfpachtcanon is afgekocht tot 15-11-2064, dus is een canon de komende 40 jaar niet verschuldigd.

English

Have you viewed renovated homes that are not really to your taste or do you want a different layout?

We hereby offer this 3-room apartment, which can be renovated entirely according to your own wishes, centrally located within the Bos en Lommer district. The house is located near various shops, restaurants and good public transport facilities. In addition, there are good roads, such as the A10 ring road. This apartment has a balcony at both the front and rear, so you can enjoy the sun and the shade when it suits you.

Adjacent to the living room, it is possible to use the side room as a bedroom, making a total of 3 bedrooms possible. There is a large storage room on the ground floor.

The house is part of an active Owners Association (Vve Gloriantstraat 15-16). The leasehold canon has been bought off until 15-11-2064, so a canon is not due for the next 40 years.

Indeling

Bij binnenkomst in de centrale hal is er toegang tot de woonkamer met zijkamer en 2 slaapkamers. Daarnaast toegang tot de separate keuken en badkamer.

Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een balkon ter beschikking.

Op de begane grond zijn de bergingen gelegen waaronder ook de bijbehorende ruime berging van de woning. Geen gesleep dus met spullen op de trap.

English

Upon entering the central hall there is access to the living room with side room and 2 bedrooms. In addition, access to the separate kitchen and bathroom.

A balcony is available at both the front and the rear.

The storage rooms are located on the ground floor, including the associated spacious storage room of the house. So no dragging stuff on the stairs.

Balkon

Een balkon aan de voor- en achterzijde gelegen op het Oosten en Westen.

English

A balcony at the front and rear facing East and West.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken