Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt. Foto - Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt.
28 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Op stand wonen in de Rivierenbuurt.

Adres: Rooseveltlaan 143-1, 1079 AK Amsterdam
Type object Appartement, bovenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 97 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 690.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

In de mooie Rivierenbuurt in Amsterdam bieden wij aan een prachtig gelegen appartement op de 1e verdieping (beletage) en deel uitmakende van de Vve Rooseveltlaan/Maasstraat/Uiterwaardenstraat. Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren. In de nabijheid zijn gelegen de Rai, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen (ring A10). Er is sprake van een mooi vrij uitzicht met veel licht in... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 1934
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Donderdag 25 november 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05366
Vraagprijs € 690.000,- k.k.
Servicekosten € 140,73
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 25 november 2021
Laatste wijziging Dinsdag 14 december 2021
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1934
Dakbedekking Bitumen
Dakpannen
Type dak Samengesteld
Keurmerken Energie prestatie advies
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 97 m²
Inhoud 267 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 10 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel G
Energie-index 3,2
CV ketel
CV ketel Nefit Ecomline HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2001
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Ligbad
Wastafel
Heeft een balkon Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Amsterdam V 10795 Amsterdam V 10795
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Erfpacht zonder opstalvergoeding
Lasten Voortdurend, € 1.320,- per jaar (variabel)

Beschrijving

In de mooie Rivierenbuurt in Amsterdam bieden wij aan een prachtig gelegen appartement op de 1e verdieping (beletage) en deel uitmakende van de Vve Rooseveltlaan/Maasstraat/Uiterwaardenstraat. Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren. In de nabijheid zijn gelegen de Rai, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen (ring A10). Er is sprake van een mooi vrij uitzicht met veel licht in de woning en deze kan geheel naar eigen wens gerenoveerd te worden. De woning (monument) wordt te koop aangeboden zonder de zolderberging. Er is sprake van erfpacht en eigenaar heeft tijdig geopteerd voor de mogelijkheid tot afkoop onder gunstige voorwaarden.

BEZICHTIGINGEN/OPEN HUIS TIJDENS CORONA: bij bezichtigingen ontvangen we maximaal 2 personen plus uw makelaar en hanteren wij de regels omtrent Corona die op dat moment gelden, waaronder afstand houden 1,5m, dragen mondkapje, geen handen schudden en u heeft vanzelfsprekend geen coronaklachten. Daarnaast plannen wij een vaste datum en tijdsblok van 20 minuten voor de bezichtiging. Wilt u bezichtigen stuurt u dan uw gegevens, waaronder naam, adres, woonplaats, telefoonnummer naar makelaardij @ adelbrecht . nl.

Indeling

Na binnenkomst is gelegen aan de voorzijde slaapkamer 1. Tevens aan de voorzijde en doorlopend naar de achterzijde is de woonkamer en suite gelegen. De woonkamer aan de voor- en achterzijde is afsluitbaar door middel van 2 (openslaande) deuren. Aan de hal zijn slaapkamer 2, de verouderde keuken en badkamer (bad en wastafel) en separaat toilet gelegen. Tevens is er een aparte kast aanwezig. De woning wordt verwarmd met een HR CV ketel. Deze is geplaatst in de keuken. De woning heeft aan de achterzijde 2 separate balkons (zuidwest) en gelegen aan de achterkamer, keuken en slaapkamer 2. Hoewel er een (kleine) zolderberging conform de splitsingsakte deel uitmaakt van de woning, wordt deze expliciet niet verkocht. Dit zal met een erfdienstbaarheid worden geregeld.

Balkon

De woning heeft 2 balkons gelegen aan de achterzijde van de woning aan enerzijds de woonkamer en anderzijds de slaapkamer en keuken. De balkons zijn gelegen op het zuidwesten.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken