Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Foto - Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam.
25 foto's beschikbaar

Te koop: Heerlijk wonen op prachtige locatie in de Rivierenbuurt van Amsterdam.

Adres: Rooseveltlaan 189-2, 1079 AN Amsterdam
Type object Appartement, bovenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 94 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop
€ 650.000,- k.k.
Nieuw in verkoop

Algemeen

In de mooie Rivierenbuurt bieden wij aan een prachtig gelegen appartement op de 2e verdieping en deel uitmakende van de Vve Rooseveltlaan/Maasstraat/Uiterwaardenstraat. In de nabijheid zijn gelegen de Rai, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen (ring A10). Door ligging op de hoek Rooseveltlaan en Maasstraat is er sprake van een mooi vrij uitzicht met veel licht in de woning. Op de zolderverd... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 1934
Status Nieuw in verkoop
Aangeboden sinds Maandag 15 februari 2021
Aangeboden sinds Maandag 15 februari 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05327
Vraagprijs € 650.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 15 februari 2021
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1934
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 94 m²
Inhoud 364 m³
Oppervlakte externe bergruimte 14 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal toiletten 1
Locatie
Ligging Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel G
CV ketel
CV ketel Remeha Tzerra
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2012
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft schuur/berging Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Amsterdam S 10795 Amsterdam S 10795
Eigendomsituatie Erfpacht zonder opstalvergoeding
Lasten Voortdurend, € 1.154,26 per jaar (variabel)

Beschrijving

In de mooie Rivierenbuurt bieden wij aan een prachtig gelegen appartement op de 2e verdieping en deel uitmakende van de Vve Rooseveltlaan/Maasstraat/Uiterwaardenstraat. In de nabijheid zijn gelegen de Rai, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen (ring A10). Door ligging op de hoek Rooseveltlaan en Maasstraat is er sprake van een mooi vrij uitzicht met veel licht in de woning. Op de zolderverdieping zijn in tegenstelling tot het vermelde op de meetstaat en plattegrond, maar liefst 3 bergingen beschikbaar, sommige voorzien van water en elektra. Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren.

OPEN HUIS op vrijdag 19 februari 2021 10:00 - 12:00.

BEZICHTIGINGEN/OPEN HUIS TIJDENS CORONA: bij bezichtigingen ontvangen we maximaal 2 personen plus uw makelaar en hanteren wij de regels omtrent Corona, waaronder afstand houden 1,5m, dragen mondkapje, geen handen schudden en u heeft geen coronaklachten. Daarnaast plannen wij een vaste datum en tijdsblok van 20 minuten voor de bezichtiging. Wilt u bezichtigen stuurt u dan uw gegevens, waaronder naam, adres, woonplaats, telefoonnummer naar makelaardij@adelbrecht.nl.

Indeling

Na binnenkomst in de hal/entree zijn hieraan gelegen 2 slaapkamers (1 kleinere en 1 master), een grote woon/zitkamer, de keuken, een douche en separaat gelegen toilet. De woning is voorzien van diverse vaste kasten. Aan de zitkamer is gelegen een balkon (voorzijde woning) van 5 m2.

Overige verdiepingen

Op de zolderverdieping zijn 2 ruime bergingen en 1 kleinere berging gelegen. Bij de plattegronden is er één ingetekend. Er zijn watertappunten en elektra aanwezig. Boven de bergingen is een grote loze ruimte aanwezig. Eigendom van deze loze ruimte ligt bij de Vereniging van Eigenaren, maar is tegen nader te bepalen vergoeding bij de berging te voegen en te gebruiken.

Balkon

Het balkon (NW) van ca. 5m2, ligt aan de voorzijde aan de zitkamer van de woning met vrij uitzicht op Maasstraat en Rooseveltlaan.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken