Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling! Photo - Sold: Wonen met uitstraling!
28 photos available

Sold: Wonen met uitstraling!

Address: Van Oldenbarneveldtplein 5, 1052 JK Amsterdam
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€830,000
Sold

General

WONEN OP STAND! Op prachtige locatie bieden wij deze geheel gerenoveerde woning met uitstraling aan, gelegen op de begane grond en souterrain. Na het aanbrengen van een nieuwe fundering voor het pand is tevens een extra kelder/souterrain etage gecreëerd. Alles is hagelnieuw. Er is sprake van veel licht in de woning met vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning ligt tussen de Frederik Hendrikstr... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Construction period 1881
Status Sold
Offered since 18 March 2021
Offered since 18 March 2021

Features

Offer
Reference number 05338
Asking price €830,000
Service costs €230
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 18 March 2021
Last updated 23 July 2021
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1881
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Effective area 100 m²
Content 367 m³
Mapping
Number of floors 1 (and one basement)
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near school
On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Patio
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Garden available Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Amsterdam Q 9298 Amsterdam Q 9298
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

WONEN OP STAND! Op prachtige locatie bieden wij deze geheel gerenoveerde woning met uitstraling aan, gelegen op de begane grond en souterrain. Na het aanbrengen van een nieuwe fundering voor het pand is tevens een extra kelder/souterrain etage gecreëerd. Alles is hagelnieuw. Er is sprake van veel licht in de woning met vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning ligt tussen de Frederik Hendrikstraat en de Nassaukade, op steenworp afstand van scholen, het Frederik Hendrik Plantsoen, diverse winkels, openbaar vervoer en het fantastische 'hart' van Amsterdam.

Op de begane grond met zeer ruime voor- en achterkamer met daar centraal tussen gelegen de luxe keuken met inbouwapparatuur. Aan de achterzijde een tuin aan de zonkant. Verder is op de begane grond een toilet aanwezig. Een etage lager (souterrain) zijn gelegen de 2 ruime slaapkamers aan voor- en achterzijde, alsmede de luxe badkamer met inloopdouche, badmeubel, verlichting en tweede toilet. De slaapkamer aan de achterzijde is eventueel te splitsen voor het creëren van een extra 3e slaapkamer. Tevens is in het souterrain de mogelijkheid voor de wasmachine en droger aanwezig.

Met de verkoop van deze woning zal ook de Vereniging van Eigenaars geactiveerd gaan worden.

Ground floor

Bij binnenkomst in de woonkamer is centraal gelegen de keuken met alle noodzakelijke inbouwapparatuur. Aan de achterzijde wordt de woonkamer vervolgd, gelegen aan de tuin op het zuiden. Op de begane grond is ook een toilet aanwezig.

Middels de centraal gelegen trap komt u in het souterrain/kelder, met centraal gelegen de luxe badkamer en aan de voor- en achterzijde 2 slaapkamers. Het creëren van een 3e slaapkamer aan de achterzijde is mogelijk. De slaapkamer aan de achterzijde biedt ook toegang tot buiten/de patio.

Garden

De tuin en patio zijn gelegen aan de achterzijde van de woning aan de zuidkant.

Floor plans

Close

Recently viewed